Θέμα: Βυθόμετρο: Ψαρεύοντας σε άγνωστα νερά με Garmin
Τεχνική: Βυθόμετρο | Εισηγητής: Φίλιππος Σίντος / Μέλος Garmin Fishing Team Greece
***
Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025 και ώρα 15:00, στην αίθουσα σεμιναρίων της Boat & Fishing Show 2025, ο Φίλιππος Σίντος, μέλος της Garmin Fishing Team Greece, θα μας παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνικές και τεχνολογίες για τη χρήση βυθομέτρων Garmin.
Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το βυθόμετρο για να εντοπίσουμε ψαρότοπους, να κατανοήσουμε τη μορφολογία του βυθού και να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις στις ανάγκες μας; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν σε αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο!
Χορηγός: Garmin Greece
___
Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο 15 Μαρτίου 2025 | 15:00 – 17:00
H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ